lichtblauw-vlak

VW Card

Uw eigen
'Volkswagen-
Inclusief' kaart!
Op vertoon van deze kaart profiteert u van talloze aanbiedingen, extra's en privileges. Lees meer...

VWinclusiefcard
item2
logo Friesland Lease

Dat kan ook bij Zinger met onze zeer ervaren partner op leasegebied: Friesland Lease Drachten. Een ISO- 9002 gecertificeerd bedrijf waar vele ondernemingen een auto of bedrijfswagen van betrekken.
De autolease-experts van Friesland Lease komen net als Jan Zinger (ex Drenthe Lease) uit het autovak en weten goed wat ze de klant moeten bieden.

Door de unieke samenwerking met Friesland Lease is het niet alleen mogelijk om personenauto's, bedrijfs-wagens en campers te leasen, maar wordt er ook gezorgd voor een zorgvuldig wagenparkbeheer. Alle merken kunnen geleast worden met keuze uit operational lease, shortlease, financial lease en wagenparkbeheer. Onze adviezen zijn degelijk, duidelijk en passend met persoonlijke aandacht.

Een personenauto, bedrijfswagen of camper leasen?

(+) Operationele lease

Hierbij wordt door ons bedrijf de auto aangeschaft. Het economische risico komt hierbij voor rekening van ons. U hoeft als ondernemer de auto dus niet te activeren op uw balans. Aan het eind van het contract levert u de auto gewoon weer in bij ons bedrijf.

(+) Korte termijn lease

Deze vorm is vergelijkbaar met operationele leasing. Het gaat hier om auto’s waar een ondernemer op korte termijn over wil beschikken. Een voorbeeld? U hebt medewerkers die voor een project een bepaalde tijd zijn aangesteld of een tijdelijk dienstverband hebben. Maar ze moeten voor hun werk wel beschikken over een auto. Wij leveren daarvoor een oplossing op maat.

(+) Financiële lease

U schaft bij deze constructie de auto zelf aan en wij betalen de factuur minus de BTW. Het economische risico ligt bij u als eigenaar. De auto staat ook bij uw bedrijf op de balans. Het voordeel hiervan is dat u na betaling van de slottermijn zowel juridisch als economisch eigenaar bent. Bij deze regeling profiteert u van de zgn. kleinschaligheidstoeslag (grijs kenteken)

(+) Wagenparkbeheer

Bij deze vorm schaft u zelf de auto aan, maar het beheer, het complete onderhoud en eventueel de verzekering besteedt u uit aan ons bedrijf. Als u hiervoor kiest maakt u gebruik van de schaalvoordelen die wij samen met Friesland Lease kunnen bieden bij de inkoop, het onderhoud en de verzekering.

Meer informatie? Bel vrijblijvend 0593 380 000

De mogelijke leasevormen bij Zinger-Lease:

Bij Zinger is uw personen-
auto, bedrijfswagen of camper in de beste handen die u zich maar kunt wensen. Wij staan dagelijks met raad en daad voor u paraat!
Lees meer...

Service & Onderhoud


U profiteert ook bij Friesland Lease van de laagste maandbedragen voor ruime keuze in betrouwbare occasions! Friesland Lease biedt occasions niet ouder dan drie jaar en met weinig kilometers. >>

item4b

Nu voor

item4c
item6a

Vraag nu uw eigen
Volkswagen-InclusiefCard aan
en profiteer van de voordelen!

VWinclusiefcard1

Aanvragen en direct
profiteren? Dat kan met deze card: gratis APK bij groot onderhoud, gratis airco- en veiligheidscheck, gratis eventkaartjes, mobile routeplanner etc. Lees hier verder!

Ontario585tikust
item16
TopbalksiteZinger

Autobedrijf Zinger

Volkswagen Servicepartner personen- en bedrijfswagens

T 0593 380 000 of mail De Hanekampen 4a, 9411 XM Beilen

logoFrieslandLease1

©2019 • Automobielbedrijf A.J. Zinger bv.
Alle rechten voorbehouden • Disclaimer

Bekijk ook onze site ZingerCampers voor een avontuurlijke en zorgeloze vakantie.
Let daarbij op onze vroegboekkortingen voor 20189