lichtblauw-vlak

VW Card

Uw eigen
'Volkswagen-
Inclusief' kaart!
Op vertoon van deze kaart profiteert u van talloze aanbiedingen, extra's en privileges. Lees meer...

VWinclusiefcard

Bij Zinger is uw personen-
auto, bedrijfswagen of camper in de beste handen die u zich maar kunt wensen. Wij staan dagelijks met raad en daad voor u paraat!
Lees meer...

Service & Onderhoud


rood-prijsblok1

NIEUWS VAN ZINGER!

item4

Nu voor

item4a
item6a

Vraag nu uw eigen
Volkswagen-InclusiefCard aan
en profiteer van de voordelen!

VWinclusiefcard1

Aanvragen en direct
profiteren? Dat kan met deze card: gratis APK bij groot onderhoud, gratis airco- en veiligheidscheck, gratis eventkaartjes, mobile routeplanner etc. Lees hier verder!

Ontario585tikust
item16
TopbalksiteZinger

Autobedrijf Zinger

Volkswagen Servicepartner personen- en bedrijfswagens

T 0593 380 000 of mail De Hanekampen 4a, 9411 XM Beilen

Login

Voor het laatste Volkswagen nieuws kunt u kijken op: https://www.volkswagen.nl/nieuws

Voor het laatste VW bedrijfswagen nieuws kunt u terecht op https://www.vwbedrijfswagens.nl/over-volkswagen/actueel/nieuws

__________________________________________________

Onbezorgd de zomer in met je Volkswagen.


Wil jij ook onbezorgd op vakantie met jouw Volkswagen? Maak dan gelijk een afspraak voor de Vakantiecheck.

Jouw Volkswagen wordt op de meeste essentiële punten gecontroleerd zodat je exact weet in welke staat de auto zich bevindt.

Je ontvangt een technisch rapport en de vloeistoffen worden gratis bijgevuld. Daarnaast ontvang je een unieke T1 Bulli toilettas (t.w.v. € 19,95) cadeau. Dit alles voor slechts € 19,95.

Wat wordt er dan gecontroleerd:

1. Airconditioning
Bij hoge buitentemperaturen zorgt de airconditioningvoor een aangenaam klimaat in jouw Volkswagen. Ook jouw concentratie op de weg verbetert in een frisse, goed gekoelde auto. Daarom worden de koelende werking en filters van de airco uitvoerig gecontroleerd. Blijkt er iets niet helemaal in orde? Voor slechts € 109 krijgt jouw airco een onderhoudsbeurt bij de Volkswagen dealer. Zo kan jouw airconditioning er ook op de warmste dagen weer vele kilometers tegenaan.

2. Koelsysteem
Om te voorkomen dat de motor van jouw Volkswagen oververhit raakt, is het belangrijk dat het koelsysteem naar behoren werkt. De Volkswagen dealer controleert het koelsysteem op lekkage. Daarnaast wordt de koelvloeistof gepeild en zo nodig gratis bijgevuld.

3. Verwarming
In de zomer kan het met name ’s nachts behoorlijk afkoelen. Als de buitentemperatuur fors daalt, is een goed werkende verwarming wel zo prettig. Daarom wordt ook de verwarming meegenomen in de Vakantiecheck.

4. Accu
Om ervoor te zorgen dat de accu van jouw Volkswagen ook goed tegen de heetste zomerdagen is opgewassen, wordt deze uitgebreid nagekeken tijdens de Vakantiecheck. De Volkswagen dealer controleert de spanning van de accu met speciale apparatuur. Ook wordt er gelet op eventuele roest. Uiteraard wordt de accu geheel voor je opgeladen.

5. Uitlaatsysteem
De uitlaat wordt tijdens de Vakantiecheck gecontroleerd op onder meer roestplekken, slijtage en eventuele lekken. Die kunnen dan tijdig worden verholpen. Zo zorgt de servicemonteur ervoor dat jouw Volkswagen optimaal presteert. Bovendien is het milieu gebaat bij een goed werkend uitlaatsysteem.

6. Motorolie
De servicemonteur checkt of de olie van jouw Volkswagenmotor aan vervanging toe is. Door jouw olie tijdig te laten verversen, haal je de optimale rijprestaties uit jouw motor. Bovendien verbruikt jouw Volkswagen zo niet meer brandstof dan nodig.

7. Ruitenwissers
Bij flinke regenval en hagelbuien moeten jouw ruitenwissersen wisserbladen hard werken. Daarom worden ze grondig nagekeken. Insecten, stof en andere ruitbevuiling kunnen jouw zicht behoorlijk belemmeren. De servicemonteur kijkt daarom ook de ruitensproeiervloeistof en sproeikopafstelling grondig na.

8. Voorruit
De servicemonteur controleert jouw voorruit op onregelmatigheden. Zelfs het kleinste krasje of barstje komt zo aan het licht. Om scheuren in jouw voorruit te voorkomen, wordt dit met een speciale hars hersteld. Als je minimaal WA-verzekerd bent, kost dit je niets.

9. Verlichting
In de zomer is het langer licht buiten, maar ook dan is een goed werkende verlichting noodzakelijk. Zo kan het overdag bewolkt zijn of kunnen er mistbanken ontstaan. Daarom worden de autolichten van jouw Volkswagen grondig nagekeken.

10. Banden
De Volkswagen dealer onderzoekt de bandenvan jouw auto op verschillende essentiële punten. Zo wordt er gekeken naar eventuele slijtage, de profieldikte en de bandenspanning. Goed onderhouden banden verlagen de kans op een klapband of gevaarlijke slippartijen aanzienlijk. Bovendien voorkomen ze onnodig brandstofverbruik.

11. Remschijven
Voor een volledige remwerking is goed onderhoud van jouw remschijven, remblokken en remvloeistof noodzakelijk. De Volkswagen dealer controleert de remschijven en -blokken van jouw Volkswagen op eventuele slijtage. Als het nodig is om de remvloeistof in zijn geheel te vervangen, probeert de dealer dit nog voor jouw vakantie te doen. Plan de Vakantiecheck daarom minimaal twee weken voordat je met vakantie gaat.

12. Deuren
In de zomer regent het soms behoorlijk. Daarom is het belangrijk dat de deuren van jouw Volkswagen perfect sluiten. Er wordt daarom gekeken of de deurrubbers moeten worden gesmeerd. Ook de werking van de sloten wordt uitvoerig getest tijdens de Vakantiecheck.

________________________________________________________________

Airco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling € 109.


De airco-installatie van uw auto is helaas niet onderhoudsvrij. Het systeem verliest jaarlijks tot 10% aan koudemiddel. Wanneer de airco beschikt over te weinig koudemiddel ontstaat er slijtage. Een reparatie kan zomaar oplopen tot meer dan 500 euro. Bovendien veroorzaakt een matig of slecht werkende airco een veel hoger brandstofverbruik.  

Een goed werkende airco betekent niet alleen comfortabel autorijden maar draagt ook bij aan de verkeersveiligheid. Concentratie en reactiesnelheid van bestuurders zijn sterk afhankelijk van de omstandigheden in de auto. Uit onderzoek blijkt dat ‘frisse bestuurders’ alerter reageren en tot dertig procent minder vaak betrokken zijn bij auto-ongelukken. Bovendien bepaalt uw airco en het interieurfilter de kwaliteit van de lucht die u inademt. Wist u dat de luchtkwaliteit in de auto soms wel 6 keer meer verontreinigd is dan de buitenlucht?  

Wij zorgen er voor dat uw airco in optimale conditie blijft. Dit voorkomt dure reparaties en nare luchtjes die brandende ogen of geïrriteerde luchtwegen en hooikoorts veroorzaken. Wij beschikken over een speciaal controle- & onderhoudsprogramma voor aircosystemen, uitgevoerd door onze airco-specialisten.  

“Volkswagen adviseert een jaarlijkse controle en eens per 2 jaar een airco service beurt.” 


_________________________________________________________________________________________

Volkswagen Bedrijfswagens produceert 500.000e Transporter T6 in Hannover

Leusden, 4 juni 2018 – De Volkswagen Bedrijfswagens-fabriek in Hannover heeft een bijzondere mijlpaal bereikt: drie jaar na de productiestart van de Transporter T6 rolde het 500.000e exemplaar van de band. De Transporter wordt al sinds 1956 in Hannover geproduceerd. In totaal werden hier al zo’n 8,8 miljoen Transporters gebouwd.

Het succes van de Volkswagen Transporter is vooral te danken aan klantgerichtheid. De huidige, zesde generatie van de Transporter is meer dan ooit ingericht op de wensen van professionals. Slimme oplossingen zorgen daarbij voor belangrijke pluspunten, zowel tijdens het werk als in de vrije tijd. De Transporter is geliefd door zijn ruimteaanbod, praktische bruikbaarheid en efficiency, maar ook door zijn hoge betrouwbaarheid, gunstige bedrijfskosten een goede restwaarde.

Winnaar

De Transporter-reeks van Volkswagen Bedrijfswagens kenmerkt zich door continue innovatie. Voor de huidige T6-generatie heeft dat al geresulteerd in een groot aantal onderscheidingen, waaronder ‘Family Car of the Year’, ‘Green Van of the Year’ en de ‘Auto Trophy’ voor de beste bestelwagen. Dit jaar ontving de T6-reeks een ‘Best Cars 2018’-onderscheiding en in april werd de T6 Multivan uitgeroepen tot ‘All-wheel car of the Year.’

Productie in Hannover en Poznań

Hannover is en blijft de thuisbasis van de Transporter. In 2017 werden hier 175.290 T6-modellen geproduceerd, in de varianten Multivan, California, Kombi, Caravelle en Transporter. Volkswagen Bedrijfswagens produceert enkele T6-varianten, de T6 Kombi, Caravelle, pick-up, in het Poolse Poznań. Vorig jaar kwamen daar 33.137 T6-modellen van de band. De totale T6-productie van 208.427 exemplaren in 2017 is het hoogste productieaantal in 44 jaar.

Voor meer informatie over de Volkswagen Transporter : volkswagenbedrijfswagens.nl/modellen/transporter


©2018 • Automobielbedrijf A.J. Zinger bv.
Alle rechten voorbehouden • Disclaimer

Bekijk ook onze site ZingerCampers voor een avontuurlijke en zorgeloze vakantie.
Let daarbij op onze vroegboekkortingen voor 2019